Una dona ferida molt greu en un atropellament a Encamp

Posteriorment a aquest incident, altres vehicles que no han pogut frenar a temps han acabat topant en cadena, fet que ha provocat retencions a la general 2 en l’accés sud al poble

L'ambulància que s'ha desplaçat a la zona per atendre la dona ferida.
L'ambulància que s'ha desplaçat a la zona per atendre la dona ferida.

Una dona ha patit ferides de molta consideració en ser atropellada a l’entrada sud d’Encamp. El sinistre ha acabat provocant una topada en cadena entre altres vehicles. Tot plegat ha provocat importants problemes de circulació a la zona durant una bona estona.

L’accident ha tingut lloc poc abans d’un quart de nou del vespre, a la part sud del vial d’Encamp. En un primer moment, la dona, que segons les fonts consultades seria una turista de nacionalitat britpanica, hauria estat envestida per un turisme de matrícula espanyola. El cop li ha provocat lesions molt greus a totes dues cames, fet que ha obligat a traslladar-la a l'hospital on se l'està atenent.

cua encamp

Després d’aquest primer accident, altres vehicles, fins a tres més, que no han pogut frenar a temps han acabat topant entre ells. Tot plegat, sumat al desplaçament dels serveis d’emergència per atendre la dona ferida, han acabat provocant importants problemes de trànsit a l’entrada sud d’Encamp, tant de pujada com de baixada. De fet, durant una bona estona el tram del vial entre la rotonda de Ràdio Andorra i la del carrer Mirador ha estat tallat.

Dos dels vehicles implicats en el sinistre.
Dos dels vehicles implicats en el sinistre.

Comentaris (1)

Trending