La dona enxampada entrant al país amb una ordre d’expulsió ho feia dins del maleter d’un cotxe

S’havia amagat al portaequipatge per travessar la frontera, però es va deixar pertinences al seient de darrere del vehicle i això va fer sospitar els agents

La detenció va tenir lloc a la frontera del riu Runer.
La detenció va tenir lloc a la frontera del riu Runer.

La dona arrestada el passat divendres quan intentava entrar al país tot i tenir vigent una ordre d’expulsió administrativa sabia perfectament que estava cometent un delicte. Ho evidencia el fet que va intentar tot el possible perquè no fos detectada. Així, quan va voler travessar la frontera, es va amagar dins del maleter del vehicle. Les seves pertinences al seient de darrere la van delatar.

Així ho ha explicat aquest dilluns el cos d’ordre. Com ja va avançar Altaveu, la policia va interceptar divendres al migdia una dona de 37 anys que volia entrar a Andorra tot i tenir una ordre vigent d’expulsió. En aquest cas, administrativa, no judicial. Ara, però, ha transcendit com ho volia fer.

Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana.

Relacionat

Arrestada i expulsada en poques hores una dona que entrava al país tot i tenir una ordre d’expulsió

Divendres, la policia va aturar un vehicle quan anava a travessar el punt duaner del riu Runer. A l’interior hi viatjaven, a priori, dues persones: conductor i acompanyant. El que va aixecar la mosca al nas dels agents era que, al seient de darrere, hi havia equipatge que, aparentment, no pertanyia al cap dels dos.

I vista la situació, es va procedir a un escorcoll més exhaustiu. Tampoc va caldre buscar molt. En obrir el maleter, van trobar al dona. Ràpidament, la van identificar i, en veure que tenia ordre d’expulsió, va ser detinguda. Hores més tard, va ser jutjada via ordenança penal i condemnada per un delicte de desobediència administrativa. I, novament, se la va acompanyar al riu Runer perquè marxés del país.

Un dia abans, dijous, la policia també va detenir un home al mateix punt fronterer. En aquest cas, se’l va interceptar i es va comprovar que el permís de conduir el tenia retirat. Al mateix lloc, dissabte, es va arrestar un home de 59 anys amb 0,4 grams de cocaïna.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending