Arrestada i expulsada en poques hores una dona que entrava al país tot i tenir una ordre d’expulsió

Els agents de policia l’han enxampat a la frontera del riu Runer i han comprovat que el ministeri d’Interior l’havia foragitat; ha acabat condemnada per un delicte de desobediència administrativa

Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana.
Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut aquest divendres una dona quan intentava entrar al país malgrat tenir vigent una ordre d’expulsió administrativa. Els agents l’han localitzat mentre volia travessar la frontera del riu Runer, des d’Espanya. Un cop arrestada, ha estat posada a disposició judicial, que l’ha condemnat per la via ràpida i l’ha tornat a enviar cap a territori estranger.

La detenció ha tingut lloc pels volts del migdia. Policies que es trobaven fent tasques de control al punt duaner han detectat la dona, de 37 anys. En comprovar que tenia vigent l’ordre d’expulsió, dictada pel ministeri d’Interior, s’ha constatat que, per tant, volia desobeir-la. Per això, s’ha procedit a l’arrest.

Els agents l’han conduit al despatx central. Allà s’ha completat tota la documentació i, en poques hores, se l’ha enviat davant el batlle. A la seu judicial, ha estat processada per la via ràpida per un delicte de desobediència a l’autoritat administrativa. Un cop condemnada -no ha transcendit la pena imposada- s’ha procedit també a assegurar que no es quedava al país.

Així, una patrulla de policia l’ha acompanyat fins a la frontera del riu Runer. Pels volts de les cinc de la tarda, s’ha completat el procés per garantir la seva expulsió.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending