Un dona entra al domicili de la seva exparella l'agredeix i destrossa el mobiliari

Els fets van passar dissabte passat al Pas de la Casa i ha estat detinguda per un delicte contra la intimitat, la inviolabilitat del domicili i un altre contra el patrimoni

Comentaris

Una imatge del Pas de la Casa, on van passar els fets.
Una imatge del Pas de la Casa, on van passar els fets. ARXIU

La policia va detenir el dissabte al matí una dona per agredir a la seva exparella al Pas de la Casa després d'entrar al domicili de la víctima sense el seu consentiment. La dona va trencar els mobles de l'immoble. Els agents la van detenir per un delicte contra la intimitat, la inviolabilitat del domicili i un altre delicte contra el patrimoni.  

Els agents va intervenir després de ser requerits per un home que va manifestar que havia estat agredit per la seva exparella. Ja al domicili van constatar que l'home havia rebut un cop a la cara, i que la dona, de 43 anys, havia entrat al seu domicili sense el seu consntiment i li havia trencat diferent mobiliari. La dona ha estat detinguda per un delicte contra la intimitat, la inviolabilitat del domicili i un altre delicte contra el patrimoni. Els fets van passar el dissabte passat al matí. 

 

Comentaris (4)

Trending