Dissolt un botellot amb una cinquantena de persones a prop del llac d’Engolasters

La celebració va aplegar prop d’una vintena de cotxes a la zona del camp del Serrat, amb consum de begudes alcohòliques i música amb un volum elevat

El botellot es fa fer a la zona del camp del Serrat.
El botellot es fa fer a la zona del camp del Serrat.

Nou cap de setmana amb botellot. En aquest cas, la cita ha estat a la zona del llac d’Engolasters. En aquest cas, ha estat més reduït, però tot i així es calcula que hi havia al voltant d’una cinquantena de persones. La presència policial va fer dissoldre la concentració poc després de les dues de la matinada.

Està sent una situació habitual les darreres setmanes, tal com, de fet, succeeix als països de l’entorn. Malgrat la pandèmia hi ha gent, sobretot joves, que té ganes de festa i, sense oci nocturn obert, es queda a l’aire lliure. En el cas d’Andorra, es busquen zones relativament apartades del nucli urbà.

La setmana passada els espais escollits van ser berenadors de Sant Julià i Ordino. La passada matinada, la cita va ser a la zona del Camp del Serrat, prop del llac d’Engolasters. A l’aparcament, segons algunes fonts, es van arribar a concentrar fins a vint vehicles. En total unes 50 persones que van començar a consumir alcohol i escoltar música a alt volum cap a una de la matinada.

La festa, en aquest cas, va poder ser avortada per la policia. La presència de patrulles del cos d’ordre va fer dissoldre la celebració. Almenys fins a la pròxima matinada...

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending