De discutir amb el repartidor a acabar dormint a la Comella

La policia deté dos joves després d’un enfrontament amb un distribuïdor de menjar ràpid: un arrestat per tenir pendent una ordre d’ingrés a la presó i, l’altre, per encarar-se als agents

El centre penitenciari de la Comella vist des de la Seu de la Justícia.
El centre penitenciari de la Comella vist des de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Encara que és un habitual en saltar-se les ordres d’anar a dormir a la presó -especialment a l’estiu-, poc es deuria pensar que una discussió amb un repartidor de menjar ràpid l’acabaria tornant a portar a la Comella. Sense ni tan sols passar per la Seu de la Justícia. Directe de Ciutat de Valls, on hi va haver l’incident origen de la mobilització de la policia, al centre penitenciari.

Tot plegat va succeir dilluns a la nit, segons que ha pogut saber ara l’Altaveu. El repartidor en qüestió discutia amb dos nois perquè, aparentment afectats per una ingesta excessiva d’alcohol, li haurien tirat a terra la moto al distribuïdor de menjar. O així almenys ho pensava el repartidor. L’home va recriminar la suposada acció dels joves, que van declinar qualsevol enfrontament i van tocar pirandó del lloc on s’estava produint la discussió.

No obstant això, el distribuïdor de menjar ràpid va avisar la policia. I només arribar la patrulla a la zona, ben aviat va detectar els dos joves individus. En identificar l’un, es van adonar que tenia pendent una ordre de recerca amb ingrés directe al centre penitenciari. El noi és un habitual de la presó. I de saltar-se les ordres que li dictin. Especialment a l’estiu, quan agafa carretera i manta i prefereix la platja a la Comella.

Vista l’ordre, no hi va haver discussió. Detenció per conduir-lo cap a la presó. I l’altre jove, que s’hauria estalviat qualsevol actuació policial més enllà del control després de l’alerta d’un altre ciutadà, com que es va posar salat amb els agents, com que no es va estar d’insultar i alguna cosa més la patrulla, va acabar sent detingut per un delicte contra l’honor i un altre contra la funció pública.

Comentaris (2)

Trending