Discuteixen beguts en arribar a casa i acaba detingut en pegar la dona (com en altres ocasions)

Els fets han passat aquesta passada matinada en un domicili d’Escaldes, i la parella ja té nombrosos antecedents per fets similars

Unes manilles.
Unes manilles. policia d'andorra

Aparentment, tots dos havien begut més del compte. I la discussió ha anat pujant de to. Suposadament havien estat sopant fora i en tornar a casa s’ha iniciat una batussa dialèctica que ha acabat arribant a les mans. Com en altres ocasions, la policia ha estat requerida i poca estona abans de les 4 de la matinada s’ha hagut de presentar en un domicili d’Escaldes. Ja no era la primera vegada.

Segons les fonts, la parella ja tenia antecedents per fets similars. Els agents que han acudit al requeriment han pogut constatar com l’home havia agredit la dona -sense causar-li lesions d’importància- i conseqüentment ha estat detingut acusat d’un delicte de violència de gènere. S’ha pogut constatar via etilòmetre una vegada ja practicada la detenció que l’arrestat havia begut més del compte.

En el cas de la dona aquesta constatació empírica ja no existeix perquè en no haver-se practicat la seva detenció atès que no hauria exercit violència de cap tipus, ja no se li ha practicat la prova. De mitjana edat i amb antecedents com s’ha dit, l’home ha passat a disposició judicial aquest migdia.

Comentaris

Trending