Detinguts dos joves després de pegar-se davant els fills menors

De 23 i 25 anys respectivament, la parella va discutir i es va acabar agredint de forma mútua al domicili conjugal, ocasionant-se recíprocament erosions de caràcter superficial

Comentaris

Un vehicle policial al centre d'Andorra la Vella.
Un vehicle policial al centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Dels crits i el soroll a les mans. De la discussió a l’agressió. A primera hora de la tarda de diumenge la policia va haver de detenir una parella per les agressions mútues que es van proferir i que, sortosament, no van comportar ferides rellevants. Però sí que hi va haver l’element certament agreujant o almenys violent que la disputa va tenir lloc en presència dels fills molt menors de la parella.

L’incident va passar al domicili conjugal, a la zona del Prat del Rull d’Andorra la Vella. La policia es va presentar al lloc en ser alertada per altres veïns de l’immoble. Els agents que van acudir a l’avís van poder constatar com els dos integrants de la parella presentaven marques vinculades a l’agressió mútua haguda arran de la discussió prèvia. Tots dos presentaven erosions en diferents punts del cos, encara que només superficials.

L’home detingut és un nacional andorrà de 25 anys mentre que la seva parella és una dona resident de 23 anys. Aquest dilluns han de passar a disposició judicial i el batlle de guàrdia haurà de tenir molt en compte la situació dels infants que tenen en comú els arrestats alhora de prendre la decisió escaient, que suposarà una condemna però també l’alliberament dels dos detinguts.

Comentaris (1)

Trending