Detingut per trencar d’un cop de puny un parabrisa

Va causar importants danys al vehicle i després va reaccionar de manera desproporcionada envers els agents de policia

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia. ALTAVEU

La Policia va arrestar la matinada de diumenge un home no resident de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte de danys. Els agents van ser alertats a la sortida d’un local d’oci nocturn perquè una persona hauria donat un cop de puny al parabrisa d’un cotxe causant importants danys al vehicle.

Quan el van localitzar prop del lloc dels fets per procedir al seu arrest, l’home va reaccionar de manera desproporcionada, segons ha informat el servei de policia en el comunicat setmanal de detencions. 

Quant als positius per alcoholèmia, aquest cap de setmana passat s’ha detingut tres persones. La primera, un home resident de 24 anys la matinada de dissabte amb una taxa de 2,45 grams d’alcohol per litre de sang arran d’un accident amb danys materials.

La segona, un altre home resident també de 24 anys en una parada rutinària amb una taxa d’1,39 grams d’alcohol per litre de sang. Finalment, la matinada de diumenge en un control també es va arrestar un home resident de 24 anys amb una taxa d’1,98 grams d’alcohol per litre de sang.

Etiquetes

Comentaris

Trending