El detingut a Sant Julià arran d’una persecució va llançar 107 grams d’haixix abans de ser enxampat

El jove arrestat, de 19 anys, se’l va aturar a la frontera en un control rutinari i després de lliurar voluntàriament un embolcall amb 0,83 grams de la mateixa substància va iniciar una cursa a gran velocitat per evitar l’escorcoll del vehicle

El cotxe interceptat controlat per dos vehicles de la policia.
El cotxe interceptat controlat per dos vehicles de la policia.

El detingut a la plaça Laurèdia de Sant Julià aquest dimarts poc després de les 8 de la tarda va llançar per la finestra del vehicle poc abans de ser interceptat dues porcions d’haixix que pesaven 107,3 grams. Justament, per evitar que se li descobrís què portava al cotxe amb el qual accedia a Andorra, després de lliurar voluntàriament un embolcall de 0,83 grams de la mateixa substància en un control rutinari a la frontera, va accelerar més no poder i va iniciar una fuga que va acabar al centre de la parròquia laurediana.

Segons que ha comunicat aquest matí la policia, el jove està acusat de delictes contra la salut pública; contra la seguretat col·lectiva, per conducció temerària i sota els efectes de les drogues, i contra la funció pública, per desobeir les instruccions dels policies. El noi ja havia estat detingut anteriorment també en possessió de drogues i com que se li va imposar llavors una pena condicional, és probable que una vegada passi a disposició judicial, s’acabi dictant el seu empresonament.

El noi ja havia estat detingut anteriorment també en possessió de drogues i com que se li va imposar llavors una pena condicional, és probable que una vegada passi a disposició judicial, s’acabi dictant el seu empresonament

Al jove se l’havia aturat a la frontera del riu Runer en un control rutinari quan accedia al Principat. En aquell moment, l’home va lliurar voluntàriament un embolcall amb 0,83 grams d’haixix i, quan els agents es disposaven a fer un escorcoll al vehicle, va accelerar i es va escapar per evitar el registre. Durant la fuga hauria posat en perill altres usuaris de la via, vista la gran velocitat a la qual circulava acompanyat d’una menor de 17 anys.

Els policies el van interceptar minuts després d’una persecució en què el conductor ara detingut avançava altres vehicles envaint el carril contrari, limitat per una línia contínua. En un moment donat, a l’altura del carril d’accés cap a la plaça Laurèdia circulant per l’avinguda Francesc Cairat, el conductor va frenar bruscament perquè ja no podia avançar i es va produir un accident en què el seu cotxe va quedar bloquejat entre el vehicle que tenia al davant i un dels cotxes patrulla que el perseguia.

Els cotxes policials amb el vehicle interceptat.

Relacionat

Persecució amb detenció i final accidentat a tocar la plaça Laurèdia

Prop del lloc dels fets, els joves haurien llançat per la finestra un embolcall amb dues porcions d’haixix d’un total de 107,3 grams, que els agents van trobar posteriorment en col·laboració amb agents canins especialitzats en la recerca d’estupefaents. A més, el conductor va donar positiu en drogues al volant quan se’l va sotmetre a les proves respectives.

Comentaris (19)

Trending