Detingut per saltar-se l’ordre d’allunyament, anar al pis de l’exparella i agredir-la

La policia va controlar l’home minuts després dels fets, tot i que es va mostrar poc cooperatiu i es va resistir davant l’actuació dels agents del cos d’ordre

Un cotxe policial.
Un cotxe policial. Toni Solanelles

La policia va detenir la matinada de dissabte un home que es va saltar l’ordre d’allunyament que té dictada per protegir la seva parella. Un cop al domicili de la dona, la va agredir. A banda, en el moment de ser controlat, posteriorment, també va oferir una forta resistència davant els agents del cos d’ordre.

Els fets van tenir lloc durant la matinada del dissabte. Poc després de dos quarts de tres de la nit, l’home es va presentar a casa de la seva antiga parella, malgrat que té vigent una ordenança penal que li prohibeix entrar-hi en contacte. La situació va degenerar i es va produir una forta discussió entre tots dos.

Al final, tot va derivar en una agressió. Davant del fet que la dona va avisar la policia, l’home va marxar del pis. Un cop constatat els fets, es va procedir a la seva recerca.

No es va trigar gaire a localitzar-lo. Passats uns minuts de les tres de la matinada, una patrulla el va localitzar a Escaldes-Engordany. Durant la intervenció, no es va mostrar gens col·laborador. De fet, va fer cas omís a les seves indicacions i va oferir una forta resistència quan va ser detingut.

L’home, de 27 anys, ja ha estat posat a disposició judicial. Afronta els presumptes delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic així com contra la funció pública, per haver-se resistit i desobeït a l’autoritat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending