El detingut del revòlver ni el tenia registrat com cal ni té permís d’armes

Del calibre 22, la pistola estava buida de munició, i en els escorcolls que es van practicar al domicili de l’arrestat, veí del Pas de la Casa, només es van trobar elements de fogueig

Una imatge d'arxiu de l'accés al despatx de policia al Pas de la Casa, on es va lliurar el detingut.
Una imatge d'arxiu de l'accés al despatx de policia al Pas de la Casa, on es va lliurar el detingut. ARXIU

El resident de 46 anys que dilluns a la tarda es va entregar en les dependències policials del Pas de la Casa sabedor que se l’estava buscant després d’haver perdut un revòlver durant un forcejament en un local d’oci nocturn de la localitat fronterera ni té permís d’armes ni havia registrat degudament el revòlver, amb la qual cosa el va introduir de forma il·legal al al país.

El revòlver, del calibre 22, estava buit de munició, i la munició que es va trobar en els escorcolls que es van practicar en el domicili del detingut, veí del Pas de la Casa mateix, eren de fogueig. El que no se sap, perquè en cap moment ho ha volgut dir, és perquè coi l’arrestat, que en principi no havia tingut problemes anteriorment, disposava de l’esmentada arma.

Segons un comunicat de la policia, i tal i com ja va avançar l’Altaveu aquest dimarts, els fets van tenir lloc la matinada de dilluns en un local d’oci nocturn de la localitat encampadana, quan el personal de l’establiment va cridar l’atenció a l’home diverses vegades pel seu comportament cap a un grup de clients de la discoteca.

Els fets van succeir la matinada de dilluns en un conegut local d'oci nocturn del Pas de la Casa.

Relacionat

Perd un revòlver enmig d’un forcejament en un local d’oci nocturn del Pas de la Casa

Va marxar amenaçant que anava a buscar una arma i, quan va tornar, un dels empleats del local li va impedir l’entrada. Va ser llavors quan l’home es va dur la mà al maluc mostrant la crossa de la pistola, que duia amagada. Dos dels treballadors de l’establiment li van impedir agafar l’arma i el van reduir, prenent-li el revòlver. L’home, però, va aconseguir fugir i la policia va activar la recerca.

Com s’ha dit, el propi implicat es va acabar lliurant al despatx local del Pas de la Casa el mateix dilluns a  la tarda, moment en què se’l va arrestar. Se li van atribuir diversos delictes. Un contra la seguretat col·lectiva, per portar una arma prohibida; un altre  contra la integritat física i moral, i un tercer contra la llibertat per les amenaces proferides. Aquest dimarts a la nit va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat després de ser condemnat per la via ràpida.

Comentaris (7)

Trending