Detingut per quadruplicar la taxa d’alcohol permesa i patir un accident

Es tracta d'un resident de 51 anys amb una alcoholèmia de 3,21 grams per litre de sang i forma part de les sis detencions durant el cap de setmana per conduir beguts

Un control d'alcoholèmia.
Un control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut un resident de 51 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa de 3,21 grams per litre de sang arran d’un accident amb un sol vehicle implicat. Aquesta és una de les sis detencions que s’han practicat aquest cap de setmana per superar el límit d’alcohol permès.

El cos d’ordre ha detingut un home amb una taxa d’alcoholèmia de 3,21 grams per litre de sang, el que suposa multiplicar per quatre el límit permès que és de 0,80. El resident va patir un accident amb la seva motocicleta, sinistre en què només ell estava implicat i va requerir assistència mèdica. Durant el cap de setmana, una turista de 19 anys també va ser detinguda per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa de 2,26 grams per litre de sang. En aquest cas també va estar implicada en un accident amb danys materials.

Els altres quatre arrestats per alcoholèmia són un resident de 29 anys detingut per negar-se a fer la prova que, a més conduïa amb el permís retirat; un resident de 23 anys amb un positiu de 0,96; un no resident de 25 anys amb una alcoholèmia d’1,35 i, finalment, un resident de 32 anys amb una taxa d’1,83 registrada cap a les 16:00 hores de diumenge arran d’un altre accident amb danys materials.

D’altra banda, la policia va detenir la matinada de dissabte un no resident de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions durant una baralla.

Finalment, tal com va avançar l’Altaveu es va detenir un turista de 21 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per danys. Se’l va controlar a l’interior d’una botiga d’esports del Tarter després de forçar-ne l’entrada. Es trobava en un fort estat d’embriaguesa i no s’hauria endut res de l’establiment.

Etiquetes

Comentaris

Trending