Detingut al Pas de la Casa un home que en el seu dia va donar una identitat falsa

La policia, a través de la base de dades, corrobora que s’havia controlat amb anterioritat el no resident i suposa una de les cinc detencions practicades durant el cap de setmana, la resta són conductors que anaven beguts o drogats

Efectius de policia en un control.
Efectius de policia en un control. policia d'andorra

La policia ha detingut un no resident de 40 anys a la frontera del Pas de la Casa amb una identitat falsa. No és la primera vegada que se l’havia controlat pel mateix motiu. Durant el cap de setmana, s’han detingut quatre persones per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxes que arriben als 2,10 grams per litre de sang.

El cos d’ordre ha controlat aquest passat dissabte al migdia a la frontera amb França un no resident de 40 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. En el moment de controlar l’home, els agents verifiquen les seves dades a través de les bases informàtiques i comproven com amb anterioritat aquest ja havia estat controlat indocumentat, identificant-se amb una falsa identitat.

D’altra banda, s’han detingut quatre persones per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues durant el cap de setmana. Els arrestats eren d’edats compreses entre els 21 i 62 anys, amb taxes d’entre 0,98 a 2,10 grams per litre de sang. Cal destacar que un dels detinguts ha donat positiu en la prova de tòxics salivar.

Etiquetes

Comentaris

Trending