Detingut un pare per pegar el seu fill menor i després encarar-se a la policia

L’incident va passar aquest dijous al vespre al domicili familiar, a la zona de la Baixada del Molí d’Andorra la Vella

Un cotxe de policia a la Seu de la Justícia.
Un cotxe de policia a la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La policia ha detingut les darreres hores i aquest divendres hauria de passar a disposició judicial un home resident de 33 anys per agredir el seu fill, menor d’edat, i posteriorment encarar-se a la patrulla quan aquesta va fer acte de presència al domicili on estaven succeint els fets. L’incident va ocórrer a la zona de la Baixada del Molí d’Andorra la Vella.

Segons testimonis veïnals, la policia s’hauria presentat al lloc poc abans de les 8 de la tarda després que almenys algun veí del domicili on hi havia la batussa entre pare i fill, menor d’edat com s’ha dit, alertessin a la centraleta policial. En arribar els agents de la patrulla mobilitzada, efectivament, pare i fill estaven tenint una acalorada discussió després que el nen ja hagués rebut alguna patacada per part del progenitor.

Entre això i el fet que l’home hauria plantat cara de mala manera als policies, va acabar essent detingut i, segons les fonts consultades, se li hauria atribuït uns delictes contra la funció pública -per l’altercat amb els uniformats- i contra la llibertat i la integritat física i morals -per pegar al menor en aquest cas-.

Comentaris (1)

Trending