Detingut un home a Escaldes per agredir la parella

La policia també ha arrestat la matinada de divendres un resident per conduir sense cinturó, amb una taxa d’1,31 grams d’alcohol, positiu en tòxics, tenir el permís retirat i insultar els agents

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia.

Aquest dijous a la tarda la Policia va detenir un home per, presumptament, agredir a la parella. Els agents van rebre l’avís dels veïns del pis on ambdós residien, alertant que s’escoltaven pis. Hores després, la matinada de divendres, s’ha arrestat un resident per conduir sense cinturó, amb una taxa d’1,31 grams d’alcohol, positiu en tòxics i amb el permís retirat als voltants d’un local d’oci nocturn.

La Policia va haver d’acudir a Escaldes-Engordany el dijous al vespre després de rebre l’avís dels veïns perquè al pis d’una parella s’escoltaven crits. El resultat ha estat la detenció d’un home, resident de 39 anys, per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. És a dir, per violència de gènere.

D’altra banda, la matinada de divendres, s’ha arrestat un altre home, resident de 18 anys, per dos presumptes delictes contra la seguretat col·lectiva, un contra l’administració de justícia i un contra l’honor. Una patrulla l’ha aturat prop d’un local d’oci nocturn per conduir sense el cinturó de seguretat cordat. En realitzar el control s’han constatat possibles símptomes d’embriaguesa, que s’han confirmat amb el positiu d’una taxa d’1,31 grams d’alcohol per litre de sang, i positiu en tòxics. A més, tenia el permís de circulació retirat i ha insultat els agents.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending