Detingut un home per entrar a dos apartaments al Pas de la Casa en Cap d’Any

Es tracta d’un turista de 24 anys que es trobava en un important estat d’embriaguesa i que havia accedit a diferents immobles causant danys materials

L'edifici al Pas de la Casa on es van donar els fets.
L'edifici al Pas de la Casa on es van donar els fets.

Durant la nit de Cap d’Any, un home de 24 anys va accedir a dos apartaments privats per la força. Es tracta d’un turista que es trobava en un important estat d’embriaguesa i que va entrar als dos immobles sense consentiment de les persones que s’hi allotjaven. A més, va causar danys materials de diferent consideració.

La Policia va localitzar aquest home, que hauria acudit al país per passar el Cap d’Any amb un grup de turistes estrangers, la matinada de dilluns al Pas de la Casa. Segons indiquen des del cos, va entrar a un dels apartaments d’un conegut immoble de la zona i va causar danys de consideració a la porta d’un altre, on també va accedir sense consentiment. A més, es trobava en un important estat d’embriaguesa i s’allotjava al mateix edifici.

Aparentment, el periple entre habitacions i apartaments el degué fer per poder arribar al seu. . D’aquesta manera, va entrar en un primer, on va causar els danys a la porta i, en veure que no era on volia arribar, va passar de balcó en balcó fins a topar amb una de les persones que s’allotjava, i que va ser qui va alertar. Per tant, en cap moment la intenció era realitzar cap furt, sinó poder tornar al seu apartament. Malgrat això, se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni, contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili.

Comentaris (1)

Trending