Detingut un home a Encamp per colpejar la seva parella

La policia va intervenir alertada per diverses trucades dels veïns, que van escoltar la forta discussió a l’interior del pis que va acabar degenerant en l’agressió

Un cotxe de policia en les immediacions de la Batllia.
Un cotxe de policia en les immediacions de la Batllia. Toni Solanelles

La policia ha detingut aquest divendres a la nit un home a Encamp com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere. Així, hauria agredit la seva parella en el marc d’una forta discussió amb ella. Els agents es van mobilitzar arran de l’avís dels veïns, que van alertar que se sentien crits molts forts a l’interior del domicili.

Els fets van tenir lloc poc abans de les onze de la nit. La policia va rebre diverses trucades dels veïns del carrer Riu Aixec, a les Bons. Es queixaven que, a l’interior d’un pis, es podia escoltar una discussió molt forta. Es temien, i no sense raó, que l’home hagués acabat agredint la dona.

Cap a la zona es van desplaçar immediatament patrulles del cos d’ordre, que van intervenir. Un cop al pis van constatar que tant la discussió com l’agressió s’havia produït. Per això van procedir a la detenció de l’home.

Aquest ha passat la nit a les dependències del despatx central del cos. S’està a l’espera de posar-lo a disposició del batlle de guàrdia, davant del qual haurà de respondre per l’agressió.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending