Detingut un home per cultivar 524 plantes de marihuana en un bosc a l’Alt Urgell

Està acusat d'un delicte contra la salut pública i en el moment del seu arrest, a Noves de Segre, se li van intervenir dos telèfons mòbils i 1.030 euros en efectiu

Part de la marihuana que es va confiscar.
Part de la marihuana que es va confiscar. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han comunicat aquest dilluns la detenció d'un home de 50 anys, veí del nucli de Noves de Segre que forma part de les Valls d'Aguilar (Alt Urgell), per cultivar 524 plantes de marihuana en un bosc de difícil accés a Bellpui, dins el mateix terme municipal alturgellenc. L'arrest es va produir divendres passat, un dia després de localitzar la plantació sobre la qual els agents tenien indicis des de feia unes setmanes.

En el marc de l'operació, es van intervenir dues feixes amb un pes brut de 90 quilos i, un cop feta la tria, s'hi van extreure 16,350 quilos en cabdells. A més, els efectius policials també van veure que hi havia una línia de reg des del riu i un refugi per les persones que cultivaven les plantes.

El detingut està acusat d'un delicte contra la salut pública i en el moment del seu arrest, a Noves de Segre, se li van intervenir dos telèfons mòbils i 1.030 euros en efectiu. A més, en l'entrada al seu domicili es va localitzar deu assecadors de marihuana amb 7 quilos de cabdells preparats per ser distribuïts, una bàscula, deshumidificadors, ventiladors i material per afavorir el cultiu. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

La setmana passada, la policia espanyola va detenir un home com a presumpte responsable d'una plantació de marihuana que els agents van localitzar a la terrassa d'un àtic ubicat en una zona cèntrica de la Seu d'Urgell.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending