Detingut un home per agredir i amenaçar un fill menor de la seva parella

L’actuació policial va derivar de l’alerta activada pel centre escolar on cursa estudis el nen, de nou anys, que hauria aparegut amb marques els dos primers dies de la setmana

Façana del despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell.
Façana del despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell. Toni Solanelles

La policia ha detingut les darreres hores un home de 43 anys acusat d’agredir i amenaçar un fill menor de la seva parella. De fet, sobre la dona també hi hauria un expedient en curs malgrat que no se la va arribar a detenir. L’actuació policial hauria derivat de l’activació per part del centre escolar on estudia el nen, de nou anys, del protocol que hi ha establert per a fets com el descrit.

Segons les fonts educatives i judicials consultades -l’home va passar a disposició de la Batllia aquest dimarts a la tarda després d’una actuació força ràpida en bé del menor i va recobrar la llibertat sense que hagin transcendit els eventuals càrrecs i condemna per ordenança penal imposada-, l’escola on estudia el menor va haver d’activar l’alerta en dues ocasions, tant dilluns com dimarts.

En les dues ocasions, el nen s’hauria presentat al centre educatiu amb marques a la cara, especialment al voltant dels ulls. El primer cop, el mateix nen va explicar que havia estat la mare l’autora de les petites rascades. En la segona ocasió, hauria advertit que era el seu padrastre qui li hauria causat les lesions que presentava. A més, segons les fonts, hauria referit també amenaces, per la qual cosa es va creure escaient, en aquest segon cas, procedir a la detenció.

Segons els consultats, tot va ser molt ràpid. En el cas de la mare, els fets es descriuen en un dossier que també va ser tramès a l’autoritat judicial per tal que decideixi si cal practicar alguna actuació més. Com que les marques que presentava en primer terme serien molt lleus, es va descartar la detenció a no ser que la Batllia l’acabi decretant.

Etiquetes

Comentaris

Trending