Detingut un ‘habitual’ dels estupefaents per no presentar-se a declarar com a testimoni en un judici

La fiscalia ha ordenat l’arrest de l’home per assegurar-se que acudirà a la vista, que ja es va haver de suspendre al seu moment en no poder escoltar la versió de qui hauria comprat droga a una mare i un fill actualment empresonats

Cotxes policials avant la Seu de la Justícia.
Cotxes policials avant la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La policia ha detingut aquest matí per ordre de la fiscalia un home ‘habitual’ del món dels estupefaents per assegurar-se que compareixerà a declarar com a testimoni en un vista on, justament, es jutgen dues persones -mare i fill- actualment empresonats acusats de traficar amb cocaïna i altres drogues. L’ara arrestat, en aquest cas, seria un suposat client de la família processada. Família perquè també hi hauria implicada una dona, filla i germana respectivament dels processats.

L’home ara detingut, i que també ha estat en ocasions anteriors reclòs a la Comella, per exemple, pel cas del ‘narcopís’ del carrer del Pui d’Andorra la Vella, havia estat citat fa unes setmanes per declarar en el judici en qüestió. Com que no es va presentar i el seu testimoni es considerava de vital importància per a l’esdevenir de la causa, es va deixar clar públicament que el citat podia incórrer en un delicte tipificat al Codi penal. Més encara quan hi ha persones empresonades.

La droga i altres objectes, inclòs diners, comissats en els escorcolls.

Relacionat

Una mare i un fill acusats de vendre droga asseguren que qui traficava era la germana

Els magistrats del Tribunal de Corts van donar mostres del seu enuig i van indicar al representant del ministeri fiscal que potser caldria adoptar mesures. Davant d’això, la fiscalia ha ordenat que aquest dimecres es procedís a la detenció de l’home -que asseguraria que si al seu dia no va acudir a la vista era per motius justificats relacionats amb la seva activitat laboral- per assegurar la seva presència en el judici. Caldrà veure si una vegada presta declaració, la detenció té alguna conseqüència més o no.

Comentaris

Trending