El detingut per la ganivetada de la ferreteria de la Massana fa temps que causa altercats

(AMB VÍDEO) Una de les obsessions de l’agressor, un andorrà resident a la parròquia de 43 anys, són els agents de circulació, amb els quals ha mantingut diferents enfrontaments

Comentaris

El taulell de la ferreteria on han passat els fets aquest matí de dissabte.
El taulell de la ferreteria on han passat els fets aquest matí de dissabte.

L’home detingut aquest migdia després de propinar una ganivetada a un altre home que es trobava a l’interior d’una ferreteria ubicada en les immediacions de l’avinguda del Través de la Massana porta temps causant altercats. Tant respecte de familiars seus com, sobretot, respecte agents de circulació de la parròquia, contra els qui sembla tenir una obsessió malaltissa. L’home hauria de passar a disposició judicial durant la jornada d’aquest diumenge si els forenses que el valorin consideren que està en disposició de fer-ho. I és que l’home patiria diversos trastorns.

Es tracta d’un ciutadà andorrà de 43 anys que viu molt a prop d’on han passat els fets aquest dissabte. Per causes que no han transcendit, l’home hauria acudit a la ferreteria que hi ha a prop d’on viu i s’hauria abalançat contra un altre home, també resident a la parròquia, amb un ganivet amb la voluntat de clavar-lo. Sortosament, les lesions sofertes per la víctima no han estat gaire rellevants. 

La policia ha controlat l'autor de la ganivetada que ha tingut lloc en un establiment de la Massana.

Relacionat

Detingut l’autor d’una ganivetada en una ferreteria a la Massana

Sobre lloc s’hi han desplaçats equips sanitaris dels bombers i l’home ferit ha estat atès allí, d’entrada, i ha estat traslladat a l’hospital on després de fer-li les cures pertinents ha estat donat d’alta. També s’ha mobilitzat de seguida la policia. Però l’agressor ja havia marxat de la ferreteria. Els fets han passat poc abans de les 11 del matí i poc després de migdia s’ha aconseguit detenir el presumpte autor de l’agressió amb arma blanca. No han transcendit ni els motius de l’atac ni, tampoc, les circumstàncies de la detenció.

El que sí que és clar és que l’home, malauradament, ja ha protagonitzat altres altercats coneguts tant pel servei de circulació de la parròquia com, fins i tot, per la policia, atès que ara farà tres anys, per exemple, van rebre una denúncia del comú de la Massana arran que l’home aparentment disparés, sense encertar, contra un agent de circulació que estava fent el control de la zona blava que hi ha a l’avinguda del Través. 

Els fets van ser els darrers dies d’agost del 2021, el comú va presentar denúncia poc després i al cap d’uns dies l’arma usada per l’home ara detingut per la ganivetada va aparèixer a la deixalleria de la Massana, en un intens aparent de l’home de desfer-se de proves. Com s’ha dit, i entre altres coses, l’home té una mena d’obsessió contra els agents de circulació massanencs. I tot sovint té vehicles estacionats dies seguits en zones blaves de la parròquia, sense posar cap tiquet i burlant-se de la feina dels funcionaris.

Una imatge d'arxiu de la zona blava a l'altura del lloc on ha passat l'incident.

Relacionat

Combatre multes ‘a trets’?

Encara la setmana passada va treure les rodes i els neteja parabrises d’un totterreny que tenia estacionat al carrer perquè no se li poguessin endur el vehicle ni tampoc li poguessin deixar cap multa. Poc temps després el servei de circulació massanenc va retirar el vehicle fent la feina que té encomanda i en un més dels altercats amb aquest veí del qual no està clar què passarà després de l’incident amb la navalla d’aquest dissabte.

Comentaris (13)

Trending