Combatre multes ‘a trets’?

Un agent de circulació de la Massana mobilitza la policia perquè un veí el disparava des de la finestra, a l’avinguda del Través, quan feia la ronda per revisar la zona blava

Ara per ara hauria quedat en no-res perquè ni l’implicat ha volgut presentar denúncia -per ara- ni la policia ha anat més enllà en la seva actuació. Però caldria. Perquè el tema no és menor. Un agent de circulació de la Massana ha hagut de mobilitzar aquest migdia almenys una patrulla policial perquè hi havia un veí que l’ha començat a disparar -no se sap ben bé si amb balins o amb perdigons- quan l’urbà estava fent la roda de comprovació dels vehicles aparcats en zona blava.

Els fets han ocorregut a quarts de dotze del migdia a l’avinguda del Través, segons que han explicat, entre altres, alguns veïns. L’agent de circulació estava fent la roda per comprovar si els vehicles estacionats en la zona blava a l’altura del número 27 de l’esmentat vial tenien degudament posat el tiquet. De cop i volta, d’una finestra, n’hauria sortit una arma tipus escopeta del qual s’haurien detonat, segons que ha explicat l’agent de circulació, alguns trets. Alguns trets.

Sortosament, cap d’ells l’ha tocat a ell malgrat que el ‘franctirador-de-pa-sucat-amb-oli’ no l’ha tocat. Quan l’urbà li ha recriminat el seu comportament, i poc abans que posés la situació en coneixement de la policia, el veí en qüestió ha començat a increpar verbalment l’agent del servei comunal de circulació. El funcionari del comú massanenc hauria pogut reconèixer l’individu que ha respost a trets a la ronda de control de la zona blava.

Segons els veïns, era de domini públic que l’home que l’urbà hauria identificat com l’autor dels trets tenia estacionat el seu vehicle en la zona blava que estava controlat l’agent. El funcionari ha explicat fil per randa els fets als seus homòlegs de la policia quan han arribat. S’hauria intentat parlat amb l’home que hauria atacat l’urbà però ha assegurat que no era a casa i ha negat els fets. L’urbà no hauria volgut anar més enllà. Però no es descarta que hi hagi alguna altra acció.

 

El comú de la Massana ha decidit presentar la denúncia.

Relacionat

El comú de la Massana denuncia l'autor dels trets de balins contra un agent comunal

Comentaris (16)

Trending