Detingut l’autor d’una ganivetada en una ferreteria a la Massana

El dispositiu policial ha donat els seus efectes i cap a quarts d’una s’ha controlat l’home, resident al país, que hauria ferit una persona de l’establiment amb una arma blanca

Comentaris

La policia ha controlat l'autor de la ganivetada que ha tingut lloc en un establiment de la Massana.
La policia ha controlat l'autor de la ganivetada que ha tingut lloc en un establiment de la Massana. ARXIU

La policia ha localitzat l’home de 43 anys, resident al país, que aquest matí hauria agredit amb una arma blanca a una altra en una ferreteria de la Massana i ha tocat el dos. L’avís s’ha rebut poc després de les onze del matí i el cos d’ordre ha muntat un dispositiu per poder atrapar el presumpte agressor. Cap a quarts d’una se l’ha controlat i detingut.

Els fets han tingut lloc aquest matí poc després de les onze quan s’ha rebut l’avís demanant assistència mèdica per intervenir sobre l’establiment massanenc on s’haurien produït les ganivetades per tal de tractar els talls que una de les persones hauria rebut.

L’agressor ha acabat fugint i la policia ha muntat un dispositiu per intentar trobar-lo i procedir a la seva detenció. Cap a quarts d’una del migdia els agents l’han controlat id etingut. A hores d’ara només ha transcendit que es tracta d’un resident al país de 43 anys.

Comentaris (30)

Trending