El detingut per fer ús d’una targeta de crèdit d’una coneguda havia tret 500 euros del caixer

La policia el va acabar controlant quan intentava travessar en taxi la frontera del riu Runer i va poder recuperar bona part dels diners, fins a 485 euros

Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana.
Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana. POLICIA D'ANDORRA

La targeta de crèdit aliena la va tenir poca estona, però no es pot negar que no va perdre el temps. L’home detingut el passat divendres per haver agafat la targeta de crèdit d’una amiga va treure del caixer fins a 500 euros. La policia, però, va poder recuperar gran part dels diners, fins a 485 euros un cop detingut. Això sí, sobre la botzina. Se’l va controlar quan intentava marxar, en taxi, del país per la frontera del riu Runer.

L’home, un no resident de 24 anys, havia agafat la targeta, que pertanyia a una coneguda, sense que aquesta inicialment s’adonés de la situació. Un cop ho va descobrir, va comprovar que el detingut ja n’havia fet ús. Va aprofitar que tenia el número secret i va treure 500 euros del caixer automàtic de l’estació d’autobusos.

Un cop rebuda l’alerta, la policia, conscient de qui era la persona que havia agafat la targeta, va iniciar la recerca. L’home va acabar sent localitzat a la frontera del riu Runer. Intentava passar cap a Espanya en un taxi. Se’l va controlar i detenir.

La intervenció va permetre recuperar bona part dels diners agafats del caixer. Fins a 485 euros. Per tant, en aquest temps només n’havia fet servir 15. Ara haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte socioeconòmic.

Etiquetes

Comentaris

Trending