Detingut un conductor que circulava ebri amb un cotxe que havia perdut una roda

L’home va sortir de Sant Julià i va ser interceptat a la zona de Prada Ramon d’Andorra la Vella; va acabar donant més del doble

Un vehicle policial.
Un vehicle policial. Toni Solanelles

Quan va perdre la roda, no se sap ben bé. El que sí que és evident que quan la policia va interceptar el vehicle sols duia tres rodes. I el cotxe, un Peugeot 206, va estar una estona circulant amb l’esmentada deficiència. De fet, quan el cos va ser advertit les patrulles encara van trigar una estona a aconseguir deturar-lo. Finalment el seu conductor va ser detingut en donar positiu al control d’alcoholèmia.

Els fets van passar aquest dijous poc després de les 8 de la tarda. Viatgers que estaven a l’estació d’autobusos haurien advertit de la situació en veure passar estupefactes el cotxe de les tres rodes. La policia es va posar en marxa per intentar interceptar el vehicle i ho va aconseguir en la intersecció de la zona de Prada Ramon amb l’avinguda Tarragona. Procedia, segons algunes fonts, d'un establiment de restauració ubicat a la zona de Les Arades, a Sant Julià.

En el mateix lloc, el conductor, un resident de 50 anys, va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia. L’home hauria mostrat moltes dificultats per aconseguir bufar amb la intensitat i els segons necessaris per poder fer correctament la prova. Finalment, quan es va obtenir el resultat, el conductor hauria donat més del doble del màxim permès (0,8) per evitar la detenció, tot acostant-se a l’1,9. En conseqüència va acabar arrestat.

Comentaris

Trending