Detingut a Canillo per agredir la dona

Els fets han passat en un domicili de la carretera de Prats aquesta matinada

Unes manilles.
Unes manilles. policia d'andorra

Un veí de Canillo, de 46 anys, ha estat detingut aquesta matinada passada arran d’una evident agressió física a la seva parella. Tots dos s’estaven, almenys fins avui, en un domicili de la carretera de Prats que és on haurien succeït els fets i on s’ha traslladat la patrulla que no ha tingut cap mena de dubte en arrestar l’home poc després d’arribar.

El requeriment l’han fet veïns dels protagonistes de la malaurada història. La dona hauria sortit a l’exterior del domicili per demanar auxili davant l’agressió que estava rebent. Els fets succeïen al tomb de la mitjanit passada i la detenció posterior s’ha dut a terme una estona després.

Segons fonts veïnals consultades, la parella seria de mitjana edat i els funcionaris que han acudit al requeriment han pogut comprovar evidències de l’agressió de la qual hauria estat víctima la dona. El detingut està acusat d’un delicte contra la integritat física i moral per violència de gènere. A banda de l'agressió, l'home també ha proferit insults continuats.

Comentaris

Trending