Detingut per anar pel carrer amb un rifle d’aire comprimit

La policia va ser alertada de la situació i quan van arribar al lloc dels fets van comprovar com entre diversos testimonis dels fets havien aconseguit prendre l’arma a l’infractor, que havia marxat però va ser localitzat poca estona després

L'home portava a sobre un rifle d'aire comprimit.
L'home portava a sobre un rifle d'aire comprimit.

La policia va detenir la matinada de diumenge un home que transitava pel carrer amb un rifle, fet que va provocar una important inquietud entre les persones que en aquell moment es trobaven a la zona. Tot i que l’arma era d’aire comprimit, es tracta d’un element el port de la qual és il·legal. Per tant, l’home afronta càrrecs per un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva.

Tot va succeir a Andorra la vella, poc després d’un quart de sis de la matinada. La policia va rebre l’avís de diversos testimonis que havien vist l’home, un resident de 27 anys, amb l’arma a la mà. Ràpidament, una patrulla es va desplaçar al lloc dels fets.

Un cop allà, l’home havia marxat, però sí que es va trobar un grup de persones, una de les quals duia el rifle. Segons es va explicar, li havien aconseguit treure al seu presumpte propietari, que havia acabat marxant. A partir de la descripció donada pels testimonis, es va iniciar la recerca.

Aquesta va fructificar poca estona després. L’home va ser localitzat i se’l va detenir. Ara, afrontarà càrrecs pel que es considera un delicte contra la seguretat col·lectiva. En concret per portar una arma prohibida, de la cinquena categoria.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending