Detingut per alcoholèmia positiva el motorista ferit dissabte al vespre en un accident

Resident de 30 anys, va topar contra un turisme a la rotonda dels Dos Valires, a la Massana, i va donar 1,24 en el control que se li va practicar; les ferides sofertes eren lleus

Cossos de seguretat i emergències en el lloc de l'accident.
Cossos de seguretat i emergències en el lloc de l'accident.

El motorista que dissabte al vespre es va accidentar a la rotonda dels Dos Valires, a la Massana, va acabar detingut per alcoholèmia positiva després que al servei d’Urgències se li fessin les cures pertinents per tractar-lo de les lleus ferides que es va fer arran d’una topada amb un turisme. Hauria estat el comportament del motorista l’element determinant per a la causació del xoc, que es va produir més enllà de les 9 de la nit.

El conductor, de 30 anys, va donar una taxa positiva d’alcoholèmia d’1,24. Una vegada va ser donat d’alta al centre hospitalari, automàticament se’l va conduir en règim de detingut fins al despatx central de la policia, on es va fer l’atestat i el dossier pertinent abans de posar-lo a disposició judicial i que se’l condemnés per la via ràpida.

Els cossos de seguretat al llo de l'accident a la Massana

Relacionat

Ferit lleu un motorista en una topada a la Massana

Aquesta matinada, un altre home, de 27 anys, ha estat detingut per positiu d’alcoholèmia amb una taxa de 0,94. És el segon arrest per conduir sota els efectes de l’alcohol el cap de setmana.

Comentaris

Trending