Detingut per agredir un vigilant de seguretat durant les festes del Roser d’Ordino

L’home va intentar entrar en una zona restringida i el guarda li va barrar el pas, fet davant el qual l’arrestat va reaccionar donant-li un fort cop

El 110 retolat en un cotxe de la policia.
El 110 retolat en un cotxe de la policia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut aquesta cap de setmana un home que durant les festes del Roser, a Ordino, havia agredit un vigilant de seguretat. L’arrestat hauria intentat accedir a una zona restringida, fet que el guarda va evitar. L’incident es va produir el 2 de juliol i el cos d’ordre ha acabat actuant després de rebre la denúncia corresponent.

La detenció, doncs, ha tingut lloc aquest cap de setmana. Els fets, però, venen de dies abans. Van tenir lloc el diumenge 2 de juliol, durant la celebració de la festa major ordinenca. Segons ha explicat el cos d’ordre, l’home va intentar accedir a un lloc restringit quan es va trobar que el vigilant de seguretat li barrava el pas.

La seva reacció, lluny d’entendre que allà no hi podia passar i marxar, va ser molt violenta. Va emprendre-la contra el guarda, a qui va acabar agredint. Llavors sí, va acabar marxant.

La víctima va acabar posant una denúncia davant la policia. El cos d’ordre, un cop feta la pertinent investigació, va identificar l’agressor i el va detenir el cap de setmana. Ara, haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte de lesions.

Comentaris

Trending