Detenen un jove de 18 anys per agredir al pare i provocar destrosses al pis familiar

El noi es va presentar al domicili dels seus progenitors, tot i que, per enfrontaments anteriors, tenia un ordre judicial que li prohibia

El despatx central del cos de policia.
El despatx central del cos de policia.

Queda clar que la relació entre pares i fill, almenys en aquest cas, no és bona. De fet, amb tot just 18 anys el jove tenia una ordre judicial que li impedia accedir al domicili dels seus familiars. El passat divendres, però, la va desobeir i va tornar-hi, provocant una forta baralla en la qual va acabar agredint al seu progenitor, fets pels quals va ser detingut per la policia que hi va haver d’intervenir per evitar que la situació degenerés encara més.

Els fets van tenir lloc al vespre, poc abans de dos quarts de nou. El cos d’ordre va rebre l’avís vist que la situació al pis havia passat d’una forta discussió a les mans. El noi, malgrat tenir l’ordre que li prohibia accedir al domicili familiar per desavinences anteriors que també havien acabat malament, s’hi va presentar. Allà la tensió no va trigar a anar en augment.

Segons ha explicat la policia, el jove va passar de les paraules als fets. Va provocar destrosses al domicili i, a més, va agredir físicament el seu pare. A més, un cop la patrulla del cos es va presentar al pis, va reaccionar de “manera desproporcionada” i també s’hi va enfrontar.

Després d’uns minuts de tensió, els agents van poder reduir el jove i detenir-lo. El noi, de 18 anys, va ser posat a disposició de la Batllia. Allà haurà de respondre com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, l’honor, el patrimoni i la funció pública.  

Etiquetes

Comentaris

Trending