Detenen un home per saltar-se l’ordre d’allunyament i agredir l’exparella

L’home,de 42 anys, va insultar la dona i li va donar diverses empentes, a més d’agafar-la pel coll

Un grup d'agents del cos de policia.
Un grup d'agents del cos de policia.

La policia va detenir la setmana passada un home que havia agredit l’exparella malgrat que hi tenia una ordre d’allunyament. En concret, li havia donat empentes i l’havia agafat pel coll. Davant la denúncia de la víctima, els agents van controlar l’home, al qual se li imputen un delicte de maltractament i un altre contra l’administració de justícia.

La detenció va tenir lloc dilluns passat al vespre. La policia va actuar arran de la denúncia presentada per l’antiga parella, pels fets succeïts diumenge. L’home, de 42 anys, l’havia abordat i havien discutit de forma intensa. Tant que, al final, li va donar diverses empentes i la va agafar pel coll.

Arran de la denúncia, la policia va anar a buscar l’home, ja que es va considerar que els fets revestien una important gravetat. En primer lloc, per la mateixa agressió. En segon terme, perquè el detingut tenia una ordre d’allunyament que, per tant, va vulnerar.

No és l’única intervenció vinculada a violència de gènere que es va haver de realitzar la setmana passada. També el dilluns, es va detenir un jove de 26 anys que havia insultat la seva parella i, a més, l’havia amenaçat i agredit, amb esgarrapades i cops.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending