Detenen una dona a les Bons per una batussa entre germanes

L’arrestada, que hauria donat positiu en el control d’alcoholèmia, va arrencar literalment mates de cabell de l’altra intervinent en l’altercat

La intervenció es va dur a terme al carrer 14 de Març de les Bons.
La intervenció es va dur a terme al carrer 14 de Març de les Bons. ARXIU

Una discussió entre germanes que va pujar tant de to que va acabar amb la detenció d’una d’elles. Els fets haurien succeït aquest dijous al vespre en un domicili del nucli de les Bons, a Encamp, i hauria comportat l’arrest d’una de les dues familiars, que convivien a l’habitatge juntament amb altres membres de la família. No seria el primer cop que hi ha algun incident, però mai de la gravetat de l’ocorreguda aquest dijous.

Els fets haurien ocorregut passades les 8 del vespre. I la policia va ser alertada d’una forta baralla per a la qual urgia ràpidament la seva presència. Quan les patrulles intervinents van ser a lloc, segons les fonts veïnals consultades, va resultar que la situació era menys perillosa del que s’havia anunciat inicialment però, tot i això, no deixava de ser un episodi violent.

I és que després de passar dels crits i el soroll a les mans, les dues germanes, de 30 anys i 36 respectivament, totes dues residents, s’haurien enganxat ben bé. Els agents van detenir la germana més jove en constatar que era l’altra que tenia esgarrapades en diverses parts del cos alhora que tant a terra com per la vestimenta hi havia flocs dels seus cabells, que havien estat arrencats per l’acció de la dona que quedaria detinguda que, a més, va donar positiu en el control d’alcoholèmia a la qual se la va sotmetre.

Etiquetes

Comentaris

Trending