L'accident que hauria pogut acabar amb tragèdia va ser només de danys materials, segons ha confirmat la policia. Aquest diumenge al matí, els operaris del comú de Sant Julià de Lòria han col·locat cons al forat que ha deixat el lloc on estava posat el fanal i a la vorera on hi ha les seves restes així com algun accessori del cotxe.
Les marques dels pneumàtics encara són ben visibles a la calçada de la carretera general 1 després de l'accident. L'acció no hauria afectat cap altre vehicle ja que els fets van tenir lloc de matinada i la circulació era pràcticament nul·la. Els veïns ja s'han queixat en diverses ocasions de la velocitat dels vehicles en el nou vial de Sant Julià i del perill de creuar pel semàfor que hi ha just després de la rotonda de Fontaneda en sentit frontera. Molts vehicles que arriben a més velocitat de la reglamentada se salten el semàfor en vermell, cosa que també passa en el semàfor que hi ha al centre comercial Sant Eloi.
El servei de Mobilitat va constatar 700 infraccions per excés de velocitat en aquest tram a l'estiu amb un radar mòbil. La xifra va portar el Govern a instal·lar el 5 d'octubre tres radars pedagògics en diferents punts entre l'avinguda Francesc Cairat fins a la rotonda de Fontaneda. El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, va explicatr que aquests radars tenen una funció pedagògica i no coercitiva i detecten a través d'un làser la velocitat dels vehicles i apareix reflectida en uns panells. Són els tres primers aparells que s'instal·len al Principat, i van costar 2.000 euros cadascun. El fet que la via sigui de dos carrils

Comentaris (1)