Desplegament al centre d’Encamp per atendre una padrina que no responia tot i estar al seu pis

Policia, bombers i efectius del SUM han constatat que la dona havia patit algun problema de salut, han forçat la porta, l’ha pogut atendre i traslladar-la posteriorment a l’hospital

Al lloc s'han desplaçat un camió de bombers, dues ambulàncies i una patrulla de policia.
Al lloc s'han desplaçat un camió de bombers, dues ambulàncies i una patrulla de policia.

Efectius de bombers, policia i el Servei d’Urgències Mèdiques s’han mobilitzat aquest migdia a Encamp davant de l’avís que una padrina podria haver patit algun accident a casa seva. La dona no obria la porta malgrat els insistents avisos d’una coneguda que, finalment, ha donat l’alarma. El desplegament ha permès obrir el pis i atendre la víctima, que ha estat traslladada en ambulància a l’hospital de Meritxell.

L’avís s’ha rebut cap a la una del migdia. La padrina viu al carrer Pas de la Casa, al centre del poble. Feia estona que una amiga estava picant a la porta i aquesta no responia. Davant el temor que li hagués passat alguna cosa, ha cridat als bombers.

Al lloc s’han desplaçat un cotxe de policia, un camió i una ambulància de Bombers i una altra del SUM. A la vegada, efectius del servei de circulació de la parròquia tallaven el trànsit al carrer. Constatat que la dona seguia sense obrir, s’ha procedit a forçar el pany per poder entrar al domicili. Un cop a dins, s’ha confirmat que havia patit algun problema de salut que, per ara, no ha transcendit.

Ràpidament, se l’ha atès i posteriorment l’han baixat al carrer per traslladar-la en ambulància cap al servei d’urgències de l’hospital. La dona, segons testimonis presencials, estava conscient malgrat l’ensurt.

L'ambulància traslladant la dona a l'hospital.
L'ambulància traslladant la dona a l'hospital.

Comentaris

Trending