Una desena de sancions administratives per fer ‘botellot’ durant la festa major de Sant Julià

La policia ha actuat en tres espais diferents de la parròquia on s’estaven consumint begudes alcohòliques al carrer i també hi ha un detingut amb una petita quantitat de cocaïna

Restes d'un 'botellón'
Restes d'un 'botellón' Altaveu

Nit relativament tranquil·la per a la policia, segons manifesten fonts del cos d’ordre. Tot i això, han hagut de fer algunes actuacions amb motiu de la festa major de Sant Julià de Lòria. Les intervencions han estat en tres punts de la parròquia on s’estaven fent ‘botellots’. Això ha comportat que s’apliquessin onze sancions administratives per consumir begudes alcohòliques al carrer. D’altra banda, s’ha detingut una persona amb una petita quantitat de cocaïna.

La primera nit de festa major de Sant Julià de Lòria s’ha saldat sense complicacions. Així ho posen en relleu des de la policia. Tot i això, s’han aplicat onze sancions administratives a persones que estaven fent ‘botellon’, en tres espais de la parròquia.  En el marc de la celebració, la policia també ha detingut una persona amb una petita quantitat de cocaïna.

Durant aquesta passada nit, el cos d’ordre ha realitzat diferents controls als vehicles que es dirigien a la festa major laurediana i això ha originat algunes cues que han arribat fins a Santa Coloma amb l’objectiu de vetllar per la seguretat.

Comentaris (13)

Trending