Denuncien la desaparició d’una bicicleta d’alta gamma en un pàrquing d’Encamp

El vehicle, de la marca Commençal, estaria valorat en més de 2.000 euros i va ser furtat entre dilluns al vespre i dimarts al matí en un edifici del carrer Bellavista

La bicicleta desapareguda.
La bicicleta desapareguda.

El propietari d’una bicicleta d’alta gamma ha denunciat davant la policia la desaparició del vehicle. Aquest es trobava guardat al pàrquing privat d’un edifici d’Encamp. El furt s’hauria produït la nit de dilluns a dimarts i, ara, el cos d’ordre ha començat a investigar els fets per intentar trobar l’autor.

Es tracta d’una bicicleta de marca Commençal, model Meta AM V3 Essential, segons va explicar el seu propietari quan va portar el cas davant els agents. Va ser comprada el 2016 i el seu valor estimat supera els 2.000 euros.

El vehicle es guardava habitualment a l’aparcament privat de l’edifici on viu la víctima del furt, situat al carrer Bellavista d’Encamp. El tenia, de fet, al costat del seu cotxe particular. Dilluns al vespre va ser el darrer moment que va veure la bicicleta. Ja dimarts al matí, van comprovar que havia desaparegut.

Vista la situació, va procedir a fer la denúncia davant el cos d’ordre. Un dels punts que pot dificultar la investigació és el fet que l’aparcament no disposa de càmeres de seguretat.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending