Denuncien un conductor del país per anar a 181 quilòmetres per hora per la C-14

Els Mossos han presentat una denúncia per la comissió d’un delicte contra la seguretat viària, ja que més que doblava la velocitat màxima permesa en aquest tram

El cotxe va ser 'caçat' pels Mossos a 181 quilòmetres per hora.
El cotxe va ser 'caçat' pels Mossos a 181 quilòmetres per hora. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un conductor andorrà al qual van caçar circulant per la C-14 a una velocitat molt superior a la permesa. En concret, el radar va detectar que el vehicle anava a 181 quilòmetres per hora. Es tracta del doble del màxim permès a aquest tram de la via, que passa pel terme municipal de Ciutadilla, a la comarca de l’Urgell.

L’infractor va ser detectat gràcies a un control de velocitat que agents de trànsit del cos d’ordre català havien muntat al punt quilomètric 58,8 de la carretera. Poc després de dos quarts de cinc de la tarda, van detectar el turisme amb matrícula del Principat.

Anava a 181 quilòmetres per hora, més del doble del límit establert en aquest tram. Per tant, el conductor, de 26 anys i resident a Andorra, és considerat el presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els agents l’han denunciat i, ara, s’iniciarà el procediment judicial pertinent. Segons el comunicat dels Mossos, el conductor haurà de comparèixer, quan sigui requerit, davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

Etiquetes

Comentaris

Trending