El degoteig de detencions per falsificar documents a Immigració continua

La policia ha arrestat una temporera llatinoamericana que hauria alterat certificats d’experiència laboral per poder entrar a la quota general

Cua a l'exterior del Servei d'Immigració.
Cua a l'exterior del Servei d'Immigració. altaveu mèdic

Els funcionaris d’Immigració continuen anant amb peus de plom en la revisió de la documentació que presenten les persones que acudeixen al departament per tal de regularitzar la seva situació al país o poder accedir a llocs de treball de les quotes obertes. Producte d’aquestes revisions, aquest matí s’hauria detingut una resident d’una vintena d’anys d’origen llatinoamericà per falsificar documentació.

La dona, temporera, hauria alterat certificats d’experiència laboral per poder accedir a la quota general. Se li ha atribuït un delicte contra el tràfic jurídic i ja ha estat posada a disposició judicial durant el dia d’avui, acordant la seva expulsió del país. Les dificultats que tenen molts llatinoamericans per poder acreditar l’experiència en feines similars a les que sol·liciten porta més d’una i de dues persones que cerquen una feina al país o que pretenen consolidar-la a falsejar informació que aporten a Immigració.

Si les revisions i comprovacions documentals que es fan permet descobrir alguna cosa que no toca, actua la policia i la situació sol acabar amb una detenció d’aquell qui ha alterat els documents que escaigui.

Comentaris (1)

Trending