El degoteig d’alteracions de certificacions laborals per obtenir l’autorització de treball no cessa

La policia ha detingut aquesta setmana un altre home que pretenia aconseguir el permís amb documentació que prèviament havia falsificat

L'home es va presentar al servei d'immigració.
L'home es va presentar al servei d'immigració. ARXIU

La policia ha detingut aquesta setmana un home de 36 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per alterar el document sobre la seva activitat laboral. Quan es va verificar la documentació que havia aportat per obtenir l’autorització de residència i treball, es va detectar que no era autèntica.

És un més dels casos que contínuament es descobreixen a Immigració. I és que el degoteig de falsificacions de certificacions laborals i documents relacionats amb l’acreditació de l’experiència en la feina no baixa. Ben al contrari, en les temporades clau per a l’obtenció de permisos, les alteracions són continuades.

D’altra banda, segons que informa la policia en un comunicat, els darrers dies també s’ha detingut un altre home, de 41 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per conduir amb el permís retirat.

Comentaris (3)

Trending