Cremen fotos del cap de Govern a Lleida en el marc de la vaga pel 8M

Les manifestants han portat una pancarta on se l’ha acusat de tenir “les mans tacades de sang” per reivindicar l’avortament lliure

Comentaris

Les fotos d'Espot cremades a Lleida.
Les fotos d'Espot cremades a Lleida. CGT Lleida

El cap de Govern, Xavier Espot, ha estat present a les reivindicacions del 8M de Lleida i no de la millor manera. Durant la vaga pel Dia Internacional de la Dona s’han cremat diverses fotografies seves com a reclam per un avortament lliure i gratuït a Andorra. A la pancarta que portaven les manifestants se l’ha acusat de tenir “les mans tacades de sang”.

Entre alguns drets que s’han reclamat a Lleida aquest matí ha estat el de l’avortament a Andorra. Per fer-ho, diverses dones han portat una pancarta on es podia llegir “Xavier Espot (propietari de perfumeries Júlia) tens les mans tacades se sang”. Així mateix, s’han cremat diverses fotos del cap de Govern, com es pot veure a les imatges compartides.

L’acte s’ha compartit a través de les xarxes socials de la Confederació Genera del Treball (CGT) de Lleida, que ha celebrat una manifestació aquest dimecres a la ciutat catalana. Durant la vaga feminista, que ha començat a les 9:30h del matí, i com és habitual, s’han traslladat diferents consignes per reivindicar drets de les dones. Els estudiants han tallat diversos carrers i s’han fet parades a punts concrets per tal de fer reivindicacions concretes.

 

Etiquetes

Comentaris (20)

Trending