Crema totalment un cotxe a la carretera d’Aixirivall

Els bombers han apagat el foc que ha calcinat completament el vehicle una mica més amunt de la urbanització dels Biadés i ara la policia busca qui conduïa el turisme, que no hauria aparegut

El vehicle ha quedat totalment calcinat.
El vehicle ha quedat totalment calcinat.

Un vehicle ha quedat totalment destruït pel foc aquesta tarda a la carretera d’Aixirivall, just on fa un temps es va construir un mur de contenció el vial, que es va esfondrar, una mica més amunt de la urbanització dels Biadés. Una vegada extingides les flames, que eren ben visibles a la zona, la policia mira d’aclarir els fets. Hores d’ara no s’hauria localitzat el conductor i no es té clar com ha ocorregut l’incident.

L’avís ha estat cap a 2/4 de 8 de la tarda. La dotació dels bombers que s’ha desplaçat fins al lloc no ha pogut fer res més que extingir el foc, que ha calcinat del tot el vehicle, de la marca Fiat. Estava aturat mig entravessat a la carretera a tocar de la protecció metàl·lica de límit de la carretera. La hipòtesi inicial era que l’automòbil hagués picat contra la tanca i s’hagués incendiat posteriorment. Però aquesta tesi ha anat perdent força.

De fet, els bombers, segons fonts d’aquest cos, han deixat el cas totalment en mans de la policia, que ara d’anar indagant per mirar de treure l’entrellat del cas. Danys personals, sortosament, no n’ha causat cap. Però hores d’ara, segons les fonts, no estaria gens clar la successió de fets ni l’eventual autoria de la causació de les flames.

Comentaris (2)

Trending