Un cotxe presumiblement en contra direcció s’encasta contra un taxi al nou vial d’Encamp

Els dos conductors han resultat ferits i han estat traslladats a l’hospital per a sengles revisions, i els vehicles han acabat força danyats

L'accident ha passat poc després de les 3 de la tarda.
L'accident ha passat poc després de les 3 de la tarda.

Un cotxe amb plaques andorranes conduït per un ciutadà francès s’ha encastat contra un taxi del país a la rotonda del nou vial d’Encamp. Presumiblement, i per causes que els experts en accidents de trànsit de la policia hauran de determinar, el primer dels vehicles esmentats estaria circulant en contra direcció, pujant per un carril de baixada.

L’accident ha passat uns vint minuts després de les 3 de la tarda. Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat un parell de patrulles de policia i agents de circulació d’Encamp. També s’han atansat fins al mateix indret equips d’emergència dels bombers. Els dos conductors han hagut de ser traslladats cap a l’hospital perquè fossin avaluats i tractats. Després de les proves pertinents, han estat donats d'alta hospitalària. Els dos implicats són un conegut taxista encampadà de 59 anys i un ciutadà francès de 41 anys. Els dos vehicles implicats, un Renault Megane i un Mitsubishi Space Star, han sofert danys materials força importants.

 

Comentaris (2)

Trending