Ensurt en caure un cotxe dins d’una de les rases de Prat de la Creu sortint del pàrquing comunal

(AMB VÍDEO) L’ocupant del vehicle no ha sofert danys i el vehicle ha pogut ser remuntat amb l’ajut d’una excavadora de les obres que s’estan fent al mateix indret

El cotxe dins la rasa.
El cotxe dins la rasa.

Els cossos de seguretat i emergència han hagut de mobilitzar-se, primer, per excarcerar el conductor d’un vehicle que ha caigut literalment dins d’un forat al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella. I, després, per treure el vehicle del clot. El forat és una de les rases obertes arran de les obres que està fent FEDA en el marc de la xarxa de calor i que tanta contrarietat està aixecant entre els conductors.Tot plegat ha quedat en un ensurt.

El sinistre ha passat una estona abans de 2/4 de 4 de la tarda. El vehicle en qüestió sortia de l’aparcament comunal. I ha acabat caient per unes rases. Tot i que en un primer moment podia semblar que se les plataformes metàl·liques que cobreixen les rases haurien pogut cedir en el cas concret, la hipòtesi més plausible és que algú hauria retirat la tanca que hauria d’haver impedit el pas cap a un punt on hi havia la rasa oberta.

WhatsApp Image 2022 09 21 at 15.43.39
Vista en alçada de la situació.

En tot cas, els experts en accidents de la policia hauran d’aclarir els fets i caldrà veure si s’han de fer algunes actuacions per evitar el risc que torni a passar una situació similar. Inicialment, els bombers, que també han hagut d’acudir a la zona per rescat l’ocupant o els ocupants del vehicle, d’una empresa, donaven per fet que hi hauria algun ferit. Sortosament, però, no ha calgut lamentar cap dany personal i gràcies al suport d’una miniexcavadora de les obres que hi ha a la mateixa zona s’ha pogut remuntar el vehicle i treure’l del clot.

Més enllà d’unes rascades perceptibles, el Fiat Panda implicat no ha sofert danys materials de rellevància. Vers les 4 de la tarda, quaranta minuts després de l’ensurt, el cotxe ja estava ‘a lloc’ i el dispositiu muntat s’ha desfet.

Comentaris (11)

Trending