Controlen a la frontera un cotxe que havia envestit una moto a la rotonda dels Marginets

Els dos ocupants del vehicle de dues rodes han patit lesions, especialment l’acompanyant, una noia resident de 23 anys que hauria sofert alguna ferida oberta i sagnant

Una imatge de la zona on hi ha hagut l'accident.
Una imatge de la zona on hi ha hagut l'accident. Toni Solanelles

Agents de la policia estan fent les indagacions oportunes per mirar d’aclarir què ha portat el conductor d’un vehicle a marxar del lloc on ha envestit una moto, causant ferides de diversa consideració als passatgers del vehicle que n’ha sortit més malparat. De fet, l’automòbil no ha estat controlat fins pràcticament a la frontera del riu Runer quan l’accident ha succeït a l’avinguda Tarragona, a l’altura de la rotonda dels Marginets.

En funció de com vagin les diligències que estan fent els policies, el conductor de l’esmentat vehicle, que portaria plaques de matrícula espanyoles, podria arribar a quedar detingut acusat, almenys, d’un delicte d’omissió del deure de socors més enllà, possiblement, de sengles delictes de lesions per imprudència. I és que els dos ocupants de la moto han patit lesions d’abast encara per determinar. Més serioses semblarien les de l’acompanyant, una noia resident de 23 anys amb ferida oberta i sagnant en una de les extremitats. Els vehicles implicats han estat un turisme Volkswagen Golf espanyol i una motocicleta Kawasaki Z1000 amb matrícula andorrana.

Comentaris (2)

Trending