Controlen dos nois al Pas de la Casa sospitosos ‘d’obrir portes’ de cotxes

Un dels joves va acabar detingut en portar al damunt una pastilla que va admetre que era d’alguna substància estupefaent però no sabia quina

Un cotxe policial estacionat davant les dependències del Pas de la Casa.
Un cotxe policial estacionat davant les dependències del Pas de la Casa. Toni Solanelles

La nit de dijous a divendres, veïns del Pas de la Casa van començar a notar moviments estranys a l’entorn de cotxes estacionats. Tenien la sospita que s’estaven produint furts amb força a l’interior d’automòbils. Per això van contactar amb la policia. Poca estona després, els agents van controlar dos joves de poc més de vint anys que, efectivament, responien a la descripció donada però respecte dels quals no se’ls va poder fer cap imputació.

Bé, no se’ls va poder imputar res respecte dels vehicles, perquè, aparentment, i segons van deduir els agents, el que estaven fent era comprovar si algun dels vehicles aparcats tenia la porta oberta. Si haguessin localitzat algun cotxe en aquestes circumstàncies, no està clar què hauria passat. Però, en tot cas, a sobre no duien cap pertinença aparentment sostreta, amb la qual cosa un d’ells va quedar lliure de qualsevol responsabilitat.

L’altre, en ser requerit per allò que duia a sobre, va entregar una pastilla que va reconèixer que es tractava d’una substància estupefaent sense, però, poder concretar de què es tractava. Per aquest motiu se’l va detenir i hores més tard va quedar en llibertat. Els dos nois també duien a sobre alguns pots d’esprai que usualment es fan servir per pintar grafits en espais públics. Però no constava cap denúncia per aquest motiu. Els dos nois són residents a Andorra la Vella i no hauria quedat clar què feien a altes hores de la nit al Pas.

Comentaris

Trending