El conductor causant del xoc mortal va creuar els dos carrils contraris sense marcar cap frenada

La tarda de demà, dimecres, es farà al tanatori nacional la vetlla pel difunt, un resident a Sant Julià de 60 anys, que serà incinerat divendres al matí sense cap cerimònia

El Ford Mondeo tal i com va quedar després de l'impacte.
El Ford Mondeo tal i com va quedar després de l'impacte.

El Ford Mondeo causant de l’accident mortal que hi va haver a la zona coneguda com el Prat de la Tresa, entre les rotondes de la Margineda i la d’Aixovall, va creuar els dos carrils descendents de la carretera en sentit contrari sense deixar cap traça de frenada. Es va endur per davant la moto en què circulava la víctima i es va encastar contra el muret i la tanca dels concessionaris d’automòbils que hi ha en aquell indret. El conductor del turisme va donar positiu al control de drogues i en les properes hores, probablement demà al matí, se sabrà si ingressa al centre penitenciari.

Només les imatges de les càmeres de Mobilitat o una explicació del propi conductor del turisme implicat, un resident a Sant Julià de 45 anys conegut en alguns àmbits en què no ha sorprès el positiu als tòxics, podran determinar amb exactitud què va passar. El que no hi ha dubte, segons les fonts consultades, és que el Ford Mondeo circulava, vers 3/4 de 9 de la nit, en direcció a Andorra la Vella, i l’Honda FJS 600 conduïda pel difunt, anava cap a Sant Julià.

El vehicle blanc seria l'implicat en la topada mortal.

Relacionat

Accident mortal a la recta entre la Margineda i Aixovall

De fet, la víctima, de 60 anys, massatgista en uns establiments hotelers de la capital, igual com el detingut també resideix a la parròquia laurediana. L’un, el difunt, a l’avinguda Verge de Canòlich. L’altre a la carretera de Nagol. Segons les fonts consultades la motocicleta conduïda pel malaurat conductor transitava dins els paràmetres adequats de velocitat i sense cap mena d’aparent alteració en la conducció. Amb total normalitat.

Els especialistes en atestats de la policia han estat treballant tot el dia en la confecció del dossier sobre l’accident abans de trametre’l cap a l’autoritat judicial. Almenys d’entrada, el detingut, després de passar per l’hospital per fer-se atendre d’unes ferides arran del xoc que van resultar ser molt lleus, i una vegada és va confirmar el positiu en l’analítica de tòxics, va refusar el dret que tenia a rebre assistència d’un advocat.

Retirada del turisme implicat.

Relacionat

Detingut el conductor implicat en l’accident mortal per donar positiu en drogues

Mentrestant, a la víctima mortal se li practicarà aquest dimecres al matí l’autòpsia per determinar les causes exactes de la defunció i, posteriorment, entre les 16 i les 20 hores, es farà la vetlla a les sales a l’efecte ubicades al tanatori nacional, just davant de l’hospital. No serà fins divendres al matí, sense a priori cap mena de cerimònia prèvia, que el fèretre amb les despulles de l’home serà incinerat.

Comentaris (5)

Trending