Detingut el conductor implicat en l’accident mortal per donar positiu en drogues

Resident de 45 anys, està acusat d’un delicte d’homicidi per imprudència i d’un altre contra la seguretat col·lectiva per conduir sota els efectes dels tòxics

Retirada del turisme implicat.
Retirada del turisme implicat.

El conductor del Ford Mondeo que es va encastar contra l’Honda FJS 600 conduïda per un resident de 60 anys que va morir pràcticament a l’acte està detingut acusat d’un delicte d’homicidi per imprudència i un altre contra la seguretat col·lectiva. L’home, també resident al Principat i en aquest cas de 45 anys, conduïa sota els efectes de les drogues. Està a les cel·les del despatx centra de policia des de poc després de l’accident. Les ferides que va patir no revestien cap gravetat.

De fet, la detenció formal és des de pràcticament el mateix moment que va succeir l’accident, quan faltaven deu minuts per a les 9 de la nit, encara que l’arrest no es va fer efectiu fins després de passar per l’hospital. De fet, i arran de l’estat que presentava, se li van fer tot un seguit d’analítiques que van confirmar el positiu en drogues tòxiques. Per tant, i encara sense estar clar oficialment com va anar l’accident, es juga uns quants anys de presó.

El vehicle blanc seria l'implicat en la topada mortal.

Relacionat

Accident mortal a la recta entre la Margineda i Aixovall

Malgrat que van ser els carrils de baixada -entre la rotonda de la Margineda i la d’Aixovall, just a la zona denominada del Prat de la Tresa- els que van quedar afectats per l’accident, el vehicle que conduïa l’ara detingut estava en sentit ascendent i amorrat a les tanques i al muret dels concessionaris de vehicles que hi ha en aquell indret. Aparentment, hauria atravessat diversos carrils en sentit contrari. Les imatges de Mobilitat, que ja hauria confirmat que va poder enregistrar el succés, no deixarien lloc a dubtes.

VEÏNS DE SANT JULIÀ

Es dona el cas que els dos malaurats implicats en l’accident mortal són, ho eren dissortadament en el cas del conductor de la moto, veïns de Sant Julià. La víctima mortal vivia a l’avinguda Verge de Canòlich i el detingut acusat d’homicidi imprudent té el domicili fixat a la carretera de Nagol.

Comentaris (24)

Trending