El condemnat per usar la targeta del restaurant on treballava va fer fins a 33 reintegraments

L’home, de 22 anys i detingut dimecres i ara ja expulsat del país, també es va quedar el pot de les propines, i es va arribar a apoder de 10.982 euros

El detingut va fer 33 reintegraments amb la targeta de crèdit.
El detingut va fer 33 reintegraments amb la targeta de crèdit. ARXIU

El jove de 22 anys condemnat per la via ràpida dimecres al vespre per haver-se quedat una targeta de crèdit de l’empresa on treballava -una coneguda pizzeria d’Escaldes- i haver-ne fet ús indegut va arribar a fer 33 reintegraments. I no se’l va descobrir fins que un bon dia va agafar el pot de les propines. Llavors van saltar totes les alarmes i se’l va acomiadar. En total, el condemnat es va arribar a apoderar de 10.982 euros que molt parcialment ha intentat tornar.

El jove tenia greus problemes econòmics, aparentment, i va anar fent ús indegut de la targeta de crèdit que el restaurant li havia confiat. No va ser, com s’ha dit, fins que va agafar el pot de les propines que va ser descobert i acomiadat. La intenció era no denunciar-lo i mirar que tornés el que havia sostret. Però com que mai arribava a fer les paus es va interposar la denúncia i aquest dimecres va ser detingut acusat de l’apropiació indeguda de les propines i de la utilització indeguda de la targeta. Tot amb l’agreujant d’abús de confiança.

El jove va fer un ús indegut de la targeta de l'empresa.

Relacionat

Es queda la targeta de crèdit de l’empresa on havia treballat i n’extreu més de 10.000 euros

El jove ja havia marxat del país però va tornar per donar compte de la seva situació, moment en què va ser detingut. Havia intentat retornar algunes petites quantitats del sostret. Però ha quedat lluny del que va embutxacar-se. I difícilment mai més retornarà res. En passar a disposició judicial se li va proposar una condemna per la via ràpida d’un any de presó ferma substituïble per una expulsió de set anys.

Com que el jove ja s’havia traslladat a Espanya tot i tenir la targeta de residència en vigor, el detingut va triar l’expulsió i, per tant, va recuperar la llibertat però durant set anys no podrà entrar al país. I si fos el cas i se l’enxampés, hauria llavors de passar tot un any a la Comella.

Comentaris (1)

Trending