Compra una moto de gran cilindrada a Andorra per robar rellotges de luxe a Espanya

La policia nacional ha detingut a Elx l’home, de nacionalitat argentina, després de les denuncies per dues accions criminals comeses amb el vehicle adquirit al Principat a inicis de juliol al barri de Salamanca de Madrid

Tres cotxes de la policia nacional espanyola.
Tres cotxes de la policia nacional espanyola.

La policia nacional espanyol ha detingut a Elx un home acusat de robar dos rellotges d’alta gamma a Madrid. En tots dos casos, havia fet servir la tècnica de l’estrebada. És a dir, s’apropava a les víctimes amb una motocicleta de gran cilindrada i els tibava dels aparells. Segons s’ha informat, el vehicle que feia servir l’havia comprat fa uns mesos a Andorra.

Els dos robatoris, segons recullen diferents mitjans, van tenir lloc al barri madrileny de Salamanca. Els rellotges sostrets estaven valorats en 55.000 i 60.000 respectivament. L’home, de nacionalitat argentina, s’havia desplaçat expressament des del seu país a Espanya per cometre aquests delictes durant els mesos d’estiu.

Els robatoris van tenir lloc al juliol. En tots dos casos, l’home, després de fer tasques de vigilància que li havien permès localitzar persones que duien models dels seu interès, actuava. Els tirava el rellotge amb força i es feia amb ells. Posteriorment, fugia amb la motocicleta, de gran cilindrada. Aquesta, segons s’ha informat des de la policia nacional espanyola, havia estat adquirida setmanes abans al Principat.

La coordinació entre cossos internacionals va permetre identificar el sospitós, que va ser localitzat a Elx. Allà va ser detingut el dia 23 de juliol. Paral·lelament, la moto va ser trobada a Salou, juntament amb un altre rellotge, quatre telèfons mòbils i mil euros en efectiu.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending